Conien siirtyminen on ikävä juttu sekä kävijöille että taidekujailijoille. Kummacon vinkkaakin teille nyt, mistä taitavat taidekujalaiset löytää bittimaailmasta! Kädentaitajia on laidasta laitaan ja jokaisen galleria tutustumisen arvoinen!

Tämä lista on koottu taiteilijoista ja käsityöläisistä, jotka olisivat saapuneet Kummaconiin 2020 toukokuussa ennen tietoa tapahtuman siirtymisestä pandemian takia. Myöhemmin tänä vuonna järjestettävässä Kummaconissa taidekujalta voi löytyä hyvinkin erilainen kokoonpano taiteilijoita, joten älä missaa tilaisuutta tutustua juuri alla oleviin taiteilijoihin ja heidän verkkolinkkeihinsä!
 

ArskaParsa

Instagram: @arskaparsa

Heipsis! Olen rovaniemeläinen harrastetaiteilija. Tykkään piirtää erityisesti fanitaidetta monesta eri sarjasta ja pelistä. Joskus hyvin harvoin tulee myös raapusteltua originaalia. Myyn tapahtumissa taidettani pääasiassa printteinä, tarroina, avaimenperinä ja pinsseinä.
 

Carmeval

Instagram: @carmevalll
Twitter: @Carmevalll

Moi! Mä oon 3D-opiskelija, joka opintojensa ohella harrastaa paljon taidekujailua. Piirrän pääosin värikästä fanitaidetta, johon kuuluu esim. Promare, Beastars, Animal Crossing ja Demon Slayer. Multa löytyy kans originaalia taidetta esimerkiksi arcade-teemaisten tarrojen ja söpöjen eläinten muodossa. Nettikauppaa ei valitettavasti ole, mutta jos tilaustyöt kiinnostaa niin mulle voi laittaa rohkeesti viestiä!
 

Elontaival

Kotisivut ja kauppa: Elontaival
Instagram: @elontaival

Elontaival on pohjoisesta kotoisin oleva kuvataiteilija, jonka valikoimista löytyy sekä monenlaista pientä ja söpöä. Hänen tuotteinaan on monipuolisesti erilaisia pinssejä, printtejä, tarroja, charmeja sekä muita vaihtuvia tuotteita.
 

Kacrium

Instagram: @kacrium
Etsy-kauppa: Kacrium

Heippa, mä olen Kacrium! (´ω` ) Teen paljon digitaalista taidetta sekä välillä myös piirtelen paperille. Kaikkein eniten tykkään piirtää poikia sekä muita söpöjä juttuja! Tuotteistani löytyy paljon esim. fanitaidetta. ~☆
 

kicksledge

Instagram: @kicksledge
Ko-fi: kicksledge

Hei! Piirtelen paljon animeen liittyviä juttuja, henkilökohtainen suosikkini lienee Jojo's Bizarre Adventure. Minulla on ko-fi ja tilaustyöt auki, tilareita voin tehdä ties mimmoisista ihmismäisistä olennoista ja lahjoittamalla minulle kahvin saat jonkinlaisen piirustuksen palkinnoksi! :) Aikeissa olisi avata Etsy-kauppa, joten sen suhteen kannattaa pitää silmät auki!
 

Mia Minerva

Kotisivut ja kauppa: Mia Minerva
Instagram: @mia.minerva

Mia Minerva on pääkaupunkilainen kuvittaja ja taiteilija, joka loihtii söpöjä ja maagisia kuvia, jotka juhlistavat yksinolon taikaa. Kuvissa seikkailevat usein noidat, söpöt hahmot ja kasvit. Mia Minervan valikoimista löytyy postikortteja, taideprinttejä, zinejä, tarroja, t-paitoja, kangaskasseja, sekä puisia pinssejä ja korvakoruja.
 

Niina Eveliina

Etsy-kauppa: ByNiinaEveliina
Twitter: @NSalmelin
Instagram: @artofniinaeveliina
Portfolio: Niina Eveliina
Nettisarjakuva: Numb

Niina Eveliina on Tampereella majaileva sarjakuva- ja kuvataiteilija. Niinan kaupasta löytyy mm. röyhkeitä pesukarhu- ja kissatarroja, taideprinttejä, pinssejä sekä hänen tuorein sarjakuvansa, 48-sivuinen kauhukomedia "Honey & Janice: Afterlife Escorts". Taidekujailun lisäksi hän julkaisee netissä "Numb" -sarjakuvaansa.
 

nora

Instagram: @norapiirsi

Olen oululaislähtöinen kuvittaja, joka on kujaillut muutaman vuoden. Paras kuulemani luonnehdinta tekemisilleni on "creepy & cute", joten sillä mennään :) Valikoimassani on kortteja, tarroja, kirjanmerkkejä ja uutuutena charmeja! Lista myymistäni tuotteista löytyy postauksista instagram-tililtäni.
 

PastelPasty

Etsy-kauppa: PastelsSpectrum
Kotisivut: PastelPasty
Instagram: @pastelsspectrum

Minulta löytyy kaikkennäköistä söpöä lanyardeina, postikortteina, charmeina ja pinsseinä, etsystäni ei valitettavasti ole tarrojani tai printtejäni. Originaalin taiteeni aiheet vaihtelevat kaikesta söpöstä candygoreen ja dungeons and dragonssiin, kun taas fanarttia löyty esimerkiksi Minecraftistä, League of Legendsistä ja Dead by Daylightista.
 

Pihlajapaja

Facebook: Pihlajapaja
Instagram: @pihlajapaja

Teen roolipeliaiheisia koruja hartsista ja nopista.
 

Reshi

Twitter: @reshi_art
Etsy-kauppa: reshiart

Teen söpöjä ja värikkäitä kuvituksia ja tuotteita, lähinnä anime/peliaiheilla!
 

SallaH

Instagram: @sallah_art

Teemani pyörivät fantasian, scifin ja eläimien ympärillä.
Valikoimastani löytyy omakustanne sarjakuvia, zinejä, postikortteja sekä erilaisia tarroja.
Yhdistelen sivellin töitä värittäen ne digitaalisesti.
 

SaQe-Art

Etsy-kauppa: SaQeArtStore
Instagram: @saqeart

Hei, olen eläintaiteeseen keskittyvä taiteilija Oulusta jonka tuotoksia voi ostaa taidekujailun lisäksi nyt myös netistä! Tuotevalikoimista löydät kissa ja koira aiheisia kerroksellisesti koottuja teoksia monessa eri koossa, tarroja, kaulanauhoja, rintamerkkejä, magneetteja. Jos näet esimerkiksi Instagrammissa jotakin muita juuri sinua kiinnostavia tuotteita mitä et löydä Etsystäni niin laita rohkeasti viestiä!
 

Sherval

DeviantArt: Sherval

Valmistan koru- ja käyttöesineitä monista eri materiaaleista, kuten vanhoista leluista sekä kierrätyskankaista. Pidän erityisesti värikkäistä asioista sekä videopeleistä, käyttäen niitä inspiraation lähteenä monissa töissäni.
 

Siiruliiru

Kotisivut ja kauppa: Siiruliiru

Moikka! Olen oululainen nuori jolla on syvä innostus kaikenlaiseen käsillä tekemiseen. Erityisesti olen kiinnostunut tekemään tarroja, vihkoja ja kalentereita. Matkaan myös mahtunut muita juttuja! Taiteilun lisäksi muita mun kiinnostuksia on pelit, kissat, tanssi ja laulaminen joita teenkin yleensä nukkumisen ohessa. Yleisimmin piirtelen omia ajatelmia ja ideoita, mutta myös fanituotteita löytyy esimerkiksi pokemonista.
Mun nettisivuilta löydät kaikenlaista, myös ne tuotteet joita mulla on myytävänä.
 

Sudenhuuto

Etsy-kauppa: Sudenhuuto
Facebook: Sudenhuuto arts and crafts
DeviantArt: Kolaholismi

Oululainen taiteilija Ana on pääasiassa keskittynyt eläinkuvituksiin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. My Hero Academia, Okami, Love Live...). Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja printtien lisäksi tarjolla esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä ja avainnauhoja.
 

Syssy

Instagram: @siiselisorbetti
Redbubble-kauppa: siiselisorbetti

Olen espoolainen kuva-artesaani ja myynnissä minulla on mm. printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja.
Minun Instagramista voi käydä tarkastelemassa galleriaani, sekä nähdä kuvia myytävissä olevista tuotteista. Tulen myös koko ajan lisäämään Redbubbleen uutta valikoimaa, joten sieltäkin kannattaa käydä kurkkaamassa myynnissä olevia tuotteita.
 

Temteno

Linktree-linkkilista: @temteno

Olen harrastelijamielinen taiteilija Rovaniemeltä, joka tekee digitaalista taidetta. Myyn niin kauhu- ja fantasiateemaista originaalitaidetta kuin fanitaidetta mm. Ace Attorneysta. Myyn pöydälläni printtejä, tarroja ja charmeja.
 

uf0ja

Instagram: @uf0ja

Moro, uf0ja tässä! Asustelen Tampereella, opiskelen lukiossa ja elän kahvilla. Piirrän digitaalisesti niin omia hahmojani kuin fanarttiakin. (Pokémon, Overwatch, Osomatsu-san ym.) Tämänhetkinen peliobsessioni on Animal Crossing.
 

Versaillion

Instagram: @versaillion

Hei, Olen Versaillion, Lapista kotoisin oleva taiteilija jolla on rakkaus sammakoita, taikatyttöjä ja demoneita kohtaan! Suurimmilta osin teen illustraationi digitaalisesti maalaustyylillisesti ja rakastan tehdä hiuksista kiiltäviä!


Palaa ylös?