KummaConline 2021

Virtuaalinen taidekuja

Taiteilijoita, artesaaneja, käsityötaiteilijoita ja muita! Esimerkkikuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

FeelingJellyArts


Fanitaiteilija, piirtäjä, käsityöläinen ja savolainen nautiskelija. Sydäntä lähellä ovat sportti-anime, sankaritarinat sekä eeppiset seikkailut. Tuotteissani löydät monista sarjoista tutut hahmot chibeinä ja vähän vakavammissakin kuvissa. Erikoisuuteni ovat miespuoliset hahmot. Olen ladannut kauppani täyteen ihastuttavia pinssejä, magneetteja ja charmeja. Voit myös tilata tilaustyön tai kokeilla onneasi ostamalla mysteeri-pussin!

RoutArt


Routahine aka Routart aka Routa tässä, heippa! Olen Rovaniemen ja Oulun välillä ramppaillut itsenäinen artisti. Teen digitaalista arttia, erikoistuen human/oid-, fantasia-, eläin-, rpg & arpg -hahmoihin. KummaConline korkkaa commissionini auki ensimmäistä kertaa, ja vieläpä Kumman tarjouksen kanssa! Digitaaliselta taidepöydältä löytyy myös eeppisiä pinssejä, käykää tsekkaamassa. Sivuilta löytyy myös linkkilista muista sivuista mistä minut löytää. Nähdään Kumman Discordissa! ♥

Pyrograafikko


Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus- ja käyttöesineitä fandomien hengessä. Tuotteita löytyy muun muassa Taru Sormusten Herrasta, Skyrimista sekä Doctor Whosta. Tilaustyöt avoinna!

Lähetysvaihtoehtona ILMAINEN nouto Oulussa 13.6.2021 tai pakettiautomaatti postin hinnaston mukaan (maksu lisätään tuotteen hintaan).

nixravn / SnowyCrowArt


Nuori taiteilua ja askartelua harrastava henkilö Oulusta, joka vääntää sekä fanarttia, että ihan originaalia taidetta. Etsystäni löydät mm. tarroja, pinssejä, printtejä, koruja sekä muuta mukavaa :) (psst.. koodilla "kumma" saat -25% alennuksen kummaconin ajan!) . 

Otan myös tällä hetkellä tilaustöitä vastaan,  että jos semmonen kiinnoistasi, minulle voi pistää viestiä somejeni kautta.

Kiserinn


Hei! Olen Kise, tamperelainen taiteilija sekä arkkitehtiopiskelija.

Taiteeni aiheina näkyy usein makeisia ja eläimiä, ja fanitaiteen puolelta edustaa tällä hetkellä mm. promare, pokemon, identity V sekä studio ghiblin teokset.

Etsy-kaupastani löytyy esimerkiksi tarroja, pehmotyynyjä, puisia- ja akryylisiä avaimenperiä sekä avainnauhoja. Näiden lisäksi löytyy myös paljon muita tuotteita, joten kannattaa kurkata! Kummacon-viikonloppuna verkkokaupastani saa ilmaisen toimituksen koodilla ”KUMMACON” . ♡

SaQe-Art


Eläintaiteeseen keskittyvä Oululaistunut taiteilija ja taiteeseeni pääset tutustumaan parhaiten omien kotisivujeni kautta! Tuotevalikoimistani löydät pääsääntöisesti paperituotteita kuten tarroja, kirjanmerkkejä, magneetteja, koruja,kaulanauhoja, pinssejä ja omana erikoisimpana tuotteena kerrokselliset paperiteokset missä seikkailevat niin kissat, koirat kuin erilaiset fanittamani hahmot! Fandomeista edustettuna pääsääntöisesti Hopeanuoli, mutta joukosta löytyy myös Game of Thronesista tuttua lohikäärmettä, Ruohometsän kansaa, Amaterasu susihukkasta sekä muutama Pokemon! Teen myös tilauksesta taidetta, joten jos mielesi halajaa eläinhahmostasi tai lemmikistäsi persoonallista muotokuvaa tai digitaalista taidetta niin ota toki yhteyttä! Kummaconin ajan sivustolla alennuskoodi: KUMMACON, jolla saat ostoksistasi 15% alennuksen ja jos ostoksesi ylittää 35e niin saat verkkokauppatuotteet postikuluitta!

Shib


Helou! Tässä olis Kemiläinen nuori taiteilija, joka tekee pääasiassa pin-up piirroksia supersankareista ja keijuista, mutta myös muita action piirroksia löytyy! Nettikauppaa tai Etsyä ei ole, mutta printtejä, tarroja ja tilaustöitä voi ostaa ottamalla yhteyttä Instagramissa!

Elontaival


Hei! Olen Elontaival, Oululainen kuvataiteilija ja conimyyjä! Normaalisti olisin Kummassa ilahduttamassa teitä printeillä, pinsseillä, korviksilla ja kaikella muulla kivalla, mutta nyt kaikki tämä löytyy myös nettikaupastani jossa on Kummaconin kunniaksi 20% ale kaikkeen sieltä löytyvään! Kaikkiin tilauksiin sisältyy myös söpö tarra! 

ShinonArt


ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Teoksista on myynnissä sekä originaaleja että erilaisia printtituotteita kuten zinejä ja taideprinttejä Etsy-kaupassa.

Pihlajapaja


Pihlajapajalta löydät käsintehtyjä noppapusseja ja koruja, tule tutustumaan :)

PoisonPineapple


Heips! Olen itseoppinut taiteilija, sekä koruntekijä jonka laajoihin kiinnostuksiin kuuluu etenkin ällösöpöiset, glitteriset asiat sekä hieman creepytkin okkultismi jutut… Taiteeni painottuu enimmäkseen originaalien puolelle.

Corriations / Corrina


Kuvittaja ja suunnittelija, joka haluaa luoda ja tuoda ihmisten saataville taianomaisia, suloisia, hyödyllisiä ja hauskoja asioita. Rakastaa ja kammoaa tyhjiä papereita. Etsy-kaupasta löytyy mm. tarroja, kortteja, ladattavia värityskuvia ja kangaskasseja, instagramissa taas on muitakin kuvituksia ja päivittäistä hölmöilyä. 

Sudenhuuto


Oululainen taiteilija Ana on pääasiassa keskittynyt eläinkuvituksiin ja kalloestetiikkaan. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Okami, Ghibli). Etsy-kaupasta löydät avaimenperiä, puisia pinssejä, puisia magneetteja, avainnauhoja ja washi-teippiä. Saat ilmaisen postituksen koodilla "KUMMA"!

Aatelismorso


Medianomiksi opiskeleva digimaalari ja monitoimikokeilija. Työstän freelancerina ammattikorkea-opintojen ohessa maalauksia ja sarjakuvia liittyen eri medioihin, useimmiten videopeleihin, omaksi huviksi ja asiakkaiden iloksi. Realismia tavoittelevaa renderöintiä ja tyylittelyä laidasta laitaan. DeviantArtista löytää valikoidun osan tuotantoa.  

Naensut


Jos seinäsi kaipaa fantastista taidetta, niin täältä pesee! Nyt leffa- ja peliaiheiset printit Kummaconin ajan. Naamakirjaan kun menet niin sieltä löytyy esittelyä eri printeistä, jonka kautta otan myös tilauksia. Rohkeasti voi lähestyä. Pistä myös instagram: iita100 seurantaan, jotta pääset lukemaan tulevaa sarjistani, "Tales of Querencia", ja näet uudet printtini ennen kuin ne tulevat myyntiin. Nähdään Kummaconin online-tapahtumassa!

Koomalaama


Koomalaama taiteilee sekä söpöjä pulleita eläinhahmoja että fandom-taidetta! Originaalitöissä näkyvät erityisesti siilit ja kissat ja fanitaiteen aiheina ovat mm. Pokemon, Totoro ja Golden Kamuy.
Nettimyynnistä löytyy esimerkiksi tarroja, magneetteja, pinssejä, puupinssejä, avaimenperiä ja washi-teippiä, joten tsekkaas myyntisivut!